Love4Love                                                * INFORMATIE, TIPS, LINKS EN VELE REDENEN OM VOOR EEN RUSSISCHE PARTNER TE KIEZEN.
                                               * ИНФОРМАЦИЯ, СОВЕТЫ, ПОПРАВКИ И МНОЖЕСТВО ДРУГИХ ПРИЧИН ДЛЯ ВЫБОРА
                                                   ПАРТНЕРА ИЗ РОССИИ.
 
 

                                              
Het zal u niet ontgaan zijn dat er op internet veel sites zijn waarin relatie bemiddeling aangeboden word en helaas zijn er in het verleden enkelen geweest die dit op een niet betrouwbare wijze deden,voorbeelden hiervan zijn het verkopen van niet bestaande adressen of helemaal geen reactie na betaling. We kunnen ons dan ook voorstellen dat U enige voorzichtigheid hebt bij het gebruik maken van onze diensten. Wij beloven U betrouwbaarheid en tonen dit door  ons echt (controleerbare) adres te vermelden op de site omdat wij niets te verbergen hebben. Tevens waarborgen we de privacy van U en de vermelde dames en komt er alleen op internet wat U of zij willen. Dagelijks worden onze sites bijgewerkt en word E-mail beantwoord. Kortom wij staan voor eerlijkheid,transparantie en service.
Love4Love bemiddelt niet alleen vrouwen uit Rusland met Nederlandse mannen maar onze contacten in Rusland maken het ook mogelijk dat Nederlandse mannen zich bij ons kunnen inschrijven, en d.m.v. advertenties in Russische kranten gaan we actief voor U op zoek.
Ook komt het regelmatig voor dat Russische mannen zich bij ons aanmelden, daarom vind u op onze sites zowel een mannen als vrouwen galerie.

Waarom zou U kiezen voor een partner uit Oost Europa?
Om de deze vraag te beantwoorden zou het ik beste mijzelf een spiegel kunnen voorhouden
omdat ik inmiddels ruim 5 jaar getrouwd bent met een Russin.
Russische vrouwen zijn er trots op vrouw te zijn en dat uit zich in tal van zaken waar men als man veel waarde aan hecht, een verzorgd uiterlijk,zorgzaamheid voor U en het gezin,creatief en een vorm van geŰmancipeerd zijn die door mannen als plezierig word ondervonden.
Het opleiding niveau in Rusland ligt hoog en dat is ook zichtbaar als U de beschrijving van de dames doorleest,dus denk niet dat ze dom zijn, ze weten wel degelijk wat ze willen.
 
Zoals U gelezen hebt spreken vele wel een vreemde taal en is conversatie in het begin veelal geen probleem en door de wilskracht en het interesse zo snel mogelijk te integreren is naar enkele maanden al een eenvoudig Nederlands gesprek mogelijk. Mijn vrouw had naar 1 jaar het staatsexamen Nederlands en stond naar 2 jaar al als lerares voor de klas (Nederlands primair onderwijs) 

U zult zich wellicht afvragen waarom er zoveel Russische vrouwen zijn die hun partner in het buitenland zoeken.
Ik kom regelmatig in Rusland en denk deze vraag goed zelf te kunnen beantwoorden in in tegenstelling tot mensen
die dit op gronden van vooroordelen doen.
In Rusland is een groot vrouwen overschot wat ondermeer ontstaan is door politieke situaties (Afghanistan,Tjetjenie)
en tevens stranden veel huwelijken daar voortijdig door alcohol problemen.
De Nederlandse man staat er om bekend dat hij gezinsstabiel is en betrouwbaar.
Is de keuze om een Nederlandse partner te zoeken dan al niet beantwoord
!
De sprong in het diepe is voor deze vrouwen vele malen groter dan voor U, want zij verlaten hun vaderland,familie kennissen en vrienden om te gaan wonen in een land waar ze de taal en cultuur niet van kennen, weer naar school moeten om taal of opleiding aan te passen en er moeilijk een weg terug is omdat ze hun woning opgegeven hebben.
Soms word mij wel eens de vraag van een Nederlandse man gesteld, welke risico's neem ik?
Dan verwijs ik graag naar de zin hierboven en antwoord, de Euro 25,= die u ge´nvesteerd hebt.
Het lijkt allemaal een commercieel verhaaltje wat we hier geschreven hebben, maar geloof me; als U hier al gekomen bent met lezen dan bent u echt ge´nteresseerd in een Partner uit Oost Europa en geen avonturier die wat afleiding zoekt. Spring dan over u schaduw en neem die stap en stop met zoeken in kroegen,discotheken en terasjes want daar vindt U niet wat U zoekt (en het kost meer dan Euro 25,=). Ik ben trots op en gelukkig met mijn Russische vrouw en de vele kennissen die ik heb ook dus vergeet alle vooroordelen.
J. de Vries.

 

ADVERTENTIES OP ONZE SITES:
Banners en Logos met of zonder link naar u sites
Ç 5- per maand.

HANDIGE ADRESSEN EN TELEFOONNUMMERS:
RUSLAND
Nederlandse Ambassade Moskou
 tel: 00-7-095-2001274                            

LOVE4LOVEOEKRA¤NE
Nederlandse Ambassade Kiev                              Zoek advertentie site voor deze banner: Aanbiedingen naar:
tel: 00-380-44-5161905                                                              info@love4love.info

NEDERLAND
Russische Ambassade Den Haag
tel: 070-3451300

VLIEGREIZEN NAAR RUSLAND (zelf meerder malen geboekt)


Eurocult tel: 030-2439634
Eurocult fax: 030-2442475
Eurocult email:
Euro.Cult@inter.nl.net


HANDIGE INTERNET WEBSITES:


     Voor alles wat Russisch is !

MINISTERIE VAN BUITENLANDSE ZAKEN
www.minbuza.nl

IMMIGRATIE EN NATURALISATIEDIENST
www.ind.nl

AMBASADE IN MOSKOU
www.netherlands.ru


RECLAME

 GO TO I was BORN

 GO TO Free Domainshop 

  

 

 

 

  start/ctapt intro Nederlands intro Russisch gallery vrouwen gallery mannen inschrijf formulier keuze formulier werkwijze/contact info en tips nlbarver Image Map старт введение/NL введение/RU каталог женщин каталог мужчин образец анкеты выбор анкеты условия/контакт инфо/советы 1 Cool Button Tool - Java 5 Image Map